Krasloten

Iedereen kent ze wel, de papieren / kartonnen krasloten waarbij je de verborgen vakjes open krast en bij 3 gelijke een geld prijs wint. Veel mensen vinden dit een leuke manier om een gokje te wagen, je ziet namelijk gelijk of je wat gewonnen hebt en de prijs van een kraslot is relatief laag. Sinds 2005 bieden online krasloten aanbieders de zelfde spanning aan, maar met meer speelplezier. Immers bij online krasloten is er veel meer mogelijk dan alleen een aantal vakjes open krassen. Zo zijn er enorm veel varianten qua uiterlijk maar ook qua extra speel en win opties. Momenteel bieden de vijf grootste aanbieders van online krasloten je gratis de kans om met echt speelgeld te gaan spelen. Na aanmelding ontvang je namelijk gratis 7 of 5 euro speelgeld zonder verdere verplichtingen. (Al dan niet in de vorm van gratis speelrondes in de echt geld speelmodus).

Krasloten uitleg en tips

Aangezien wij van gratis gokken houden en gratis kans maken op mooie geld prijzen nog leuker vinden, zijn we erg blij met de de gratis speelgeld actie die bovenstaande krasloten aanbieders hebben. Vooral het feit dat er geen stortingsverplichting geld, maakt het erg laagdrempelig om eens uit te proberen. Natuurlijk moet je er wel wat voor doen, maar dit houd alleen in dat je een account aan moet maken. Vervolgens kun je kiezen voor "echt geld spel", inloggen op je aangemaakte account en je 5 euro staat gelijk in je saldo. De krasloten (e.a. kans-) spellen zijn vrij eenvoudig qua speelwijze en volledig Nederlandstalig. De max. te winnen geld prijzen liggen tussen de €200.000 en €1.000.000, maar hiervoor moet je wel met een minimale inzet van €1 per spel spelen. Je kan per spel altijd je inzet aanpassen en daarmee veranderd gelijk je max. te winnen geld prijs. Als je meer krasloten wil uitproberen, is het raadzaam om met een lage inzet te spelen. je kan al een kraslot kopen v/a 10 cent.

Bij de gratis speelgeld actie, gelden er nogmaals geen verplichtingen, wel zijn er speciale "bonus geld" voorwaarden opgesteld. Helaas houden die veelal in dat de max. te winnen geld prijzen niet beschikbaar zijn als je met gratis speelgeld speelt. De meeste krasloten aanbieders hanteren een maximaal te winnen geld prijs van €20.000 als je met gratis speelgeld speelt. Op het moment dat je speeltegoed er bij koopt, vervalt deze max. Een eerste geldstorting wordt trouwens extra aantrekkelijk gemaakt met een welkomstbonus van 100% tot max. €200. Geld storten kan via diverse betaalopties, waaronder iDEAL. Uitbetalingen verlopen snel en discreet via o.a. een bank / giro overschrijving.

Vragen e/o opmerkingen over online krasloten? Maak gerust gebruik van één van de vele helpdesk functies die ze aanbieden. Je kan gebruik maken van de Live Chat, mail formulier, gratis telefoon nummer, enz.

Meer info over online krassen? Klik zeker eens op de voorgaande link. Je zal o.a. kunnen lezen dat de online krasloten aanbieders tegenwoordig meer aanbieden dan alleen "scratch games". Wat dacht je bijvoorbeeld van slots, casino spellen, bingo, enz.